Valdres barne- og ungdomsteater - Aladdin

Disneys elskede klassiker Aladdin — nå som musikal vises av Valdres barne- og ungdomsteater.

Den kjente og kjære historien om Aladdin bringes til live i denne spennende og spenstige musikalen. Basert på Disneys klassiske film fra 1992 følger vi gategutten Aladdin og den vakre prinsessen Jasmine – prinsessen som rømmer fra sin far sultanen når han vil finne henne en kongelig brudgom, noe hun nekter. Aladdin, som er forelsket i Jasmine, legger ut på en reise for å hente en magisk lampe på oppdrag fra sultanens høyre hånd, Jafar. Når Aladdin kommer til å gni på den magiske lampen og slipper ut Genie, ånden i lampen, starter en reise gjennom en eksotisk verden full av spennende eventyr og tidløs romantikk.

Aladdin er en uforglemmelig musikalopplevelse som inkluderer alle de elskede sangene på norsk. Eksempelvis “A Whole New World”, “Friend Like Me” og “Arabian Nights”.

Lengde: 2,5 timer inkludert pause